Heeft u (spannings) klachten en/of last van bewegingsbeperking? Wilt u daar graag vanaf?

Ons lichaam is over het algemeen sterk en flexibel en kan heel lang stressvolle perioden opvangen. Maar regelmatig ontspannen is dan wel belangrijk, want dit draagt bij aan ons herstel en helpt het zelfgenezend vermogen van ons lichaam.

Stress of stramme spieren? Moe en futloos?

Een vakkundige massage kan u helpen te ontspannen, de spieren weer los te krijgen en nieuwe energie op te doen. Maar er is natuurlijk niets mee als u gewoon af en toe lekker genietend wilt wegdromen onder (v)aardige handen.

Spanningen gaan vaak het eerst in het hoofd, nek en schouders zitten. Dat leidt dan tot klachten als spanningshoofdpijnen, slaapproblemen en blokkades van de spiergroepen die naar het hoofd lopen.

Voor de verlichting van dit soort klachten bied ik u de hoofd/nek/schouders massage aan  waarbij het gezicht ook wordt meegenomen. Dit is een complete massage van hoofd, nek, schouders en gezicht, waarbij gebruik wordt gemaakt van oosterse en westerse massage- en druktechnieken.

Een algehele massage duurt ongeveer 60 minuten, waarbij het hele lichaam gemasseerd wordt, rug en schouders, benen, voeten, armen, eventueel borst/buik en als laatst het hoofd waarbij er gestart wordt met warme doekjes op de voeten en afgesloten wordt met een warm doekje in de nek en hoofd.

De massages werken niet alleen heel ontspannend maar geven ook nieuwe energie.