Over Euphemia Massage

Even iets over mezelf, hoe ik gekomen ben tot massage opleidingen volgen en massages geven:

Ik ben Els Schoenmakers, woonachtig in Almere, gewerkt als administratief medewerkster bij een Verpleeghuis in Delft, als secretaresse voor diëtisten in de thuiszorg en medisch secretaresse in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam daar is het idee gekomen om een opleiding voor ontspanningsmassage te volgen en al snel bleek dit mijn roeping en passie te zijn. Tevens heb ik ervaring opgedaan als leidinggevende in een luxe massagesalon te Scheveningen waar ik leiding gaf aan 6 dames maar ook zelf massages gaf.

Altijd al met massages bezig geweest en heb het erg leuk gevonden om te doen, ben ik in 2007 een opleiding hiervoor gaan volgen en al snel bleek dit is mijn roeping. Ik doe dit met volle overtuiging en weet dit liefdevol over te brengen. Na de basisopleiding ontspanningmassage ben ik de vervolgcursus gaan doen waarin ook dynamische- en polariteitsmassage in voorkomen, deze opleidingen heb ik gevolgd bij Robin van Wees te Den Haag, beide met succes een certificaat behaald.

Daarna werd mijn interesse gewekt door de zwangerschapsmassage en ook daar heb ik een opleiding in gevolgd bij Coby de Jong te Den Haag en met succes mijn certificaat behaald.

In 2015 heb ik bij de Zonnevlecht in Vlijmen mijn hotstone massage en Fibromyalgie massage diploma’s behaald.

In 2016 mijn Aroma Touch certificaat bij de OEAC te Almere. Inmiddels heb ik sinds juni 2012 mijn eigen praktijkje in Zoetermeer opgezet onder de naam “Euphemia” massages , betekenis: “met goede reputatie”.

November 2013 heb ik mijn nieuwe praktijk in gebruik genomen in Almere, waarbij ik mijn partner en kinderen wil bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun.