Wat is de AromaTouch™ Techniek

dōTERRA’s AromaTouch techniek is een klinische benadering om dōTERRA etherische oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan / energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan het hoofd en de voeten.

De toepassing heeft ten doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in balans te brengen.
De AromaTouch techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van etherische oliën.

De AromaTouch techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en maakt gebruik van dōTERRA’s CPTG etherische oliën voor een ongeëvenaarde ervaring van aarding voor de ontvanger.

De AromaTouch™ procedure

De AromaTouch techniek omvat vier primaire stappen: stress vermindering, immuunversterking, ontstekingsreactie vermindering en homeostase. Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee etherische oliën, een enkelvoudige olie of een samengestelde olie. De techniek vereist ongeveer 45 minuten per behandeling.

Balance, Lavendel, Melaleuca, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wilde Sinaasappel en Pepermunt  zijn de etherische oliën waarmee wordt gewerkt.